Toptalent Anna De Volder te gast tijdens Udo 100% Nederlands

De laatste keer dat ik Jef Neve zag was aan een koffietafel van Radio 2, pistolet in de mond en slaap in de ogen. Zoals altijd was het ook die morgen weer veel te vroeg opstaan voor de vrienden van Radio 2, maar dit terzijde.

Gisteren in het CC Ter Vesten in Beveren was er geen sprake van pistolets (helaas!) of slaap. Integendeel! Een Jef in topvorm had hooguit een kikker in de keel en gaf met muzikanten Teun Verbruggen en Ruben Samama een sterk concert weg. Een aanrader voor wie graag eens wil verdwalen in een feeërieke jazzy droomwereld.

Maar het talent waar ik gisteren voor naar Oost-Vlaanderen reed was Anna De Volder, die het voorprogramma van Jef verzorgde. Vorige zomer reeds speelde Anna enkele nummers tijdens een van m’n parkconcerten en we spraken toen af dat ze ook tijdens de 100% Nederlands tournee een datum mocht uitkiezen.

Zes maanden later bevestigt Anna dat ze het grootste talent is dat ik ooit aan het werk zag. In haar aparte stijl betoverde ze het CC met haar nog jonge puurheid en haar no nonsense aanpak. Anna is er sterk op vooruit gegaan en heeft bovendien nog heel wat groeimarge. Ze weet wat ze wil en als ze de juiste paden bewandelt en de foute mensen mijdt dan wordt ze groot. Heel groot! Zeg dat ik het gezegd heb. Proficiat Anna, haar fiere ouders en lesgevers.

Wie dit uitzonderlijke piano- en zangtalent aan het werk wil zien raad ik ten zeerste aan om naar de laatste Udo 100% Nederlands te komen. Doen! U zal er geen spijt van hebben…

2 gedachten over “Toptalent Anna De Volder te gast tijdens Udo 100% Nederlands

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s