CC Tour: Udo 100% Brico

Bricoleur SteveDe CC Tour Udo 100% Nederlands zit er bijna op. Driewerf helaas! Het is nog steeds plezierig samenwerken met een klein maar hecht team. En het is ook heel fijn om enkele pareltjes van zalen aan te doen waar ik anders nooit zou komen.

Behalve mijn muzikanten Joris (drums), Chris (gitaar/bv), Henri (gitaar/bv/sax) en Hervé (keys) kan ik ook telkens rekenen op technici Steve, Kurt en Karl. Deze manusjes-van-alles dienden vandaag 100% inventief te zijn want the one and only Hervé Martens, wereldwijd gekend en geliefd omwille van zijn legendarische fratsen, had alweer een klein accident de parcours… ;o)

Neen, deze keer geen vastgereden auto’s of takelwagens zoals enkele zomers terug in mijn thuishaven Nossegem (op de video’s herkent u trouwens de stemmen van collega’s Gunther Neefs en Filip Bollaert) maar wel technische problemen. Bij het uitladen van zijn materiaal braken er van Hervé’s twee toetsenborden namelijk evenveel toetsen af. Omdat toetsen van plaats wisselen geen optie bleek, werd een beroep gedaan op het doe-het-zelf talent van bricoleur Steve.

Het verbluffende resultaat kan u hier bewonderen. Udo 100% Nederlands = 100% Brico en vooral 100% fun!!!

Graag tot een volgende keer!

Een gedachte over “CC Tour: Udo 100% Brico

  1. Er was van de technische problemen niks te merken, dus professioneel gefoefeld!
    Een prachtige (én krachtige) stem die me soms stil maakte. Een geslaagd optreden vol enthousiasme dat naar meer smaakt… 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s