1 april: visjes vangen

Aquarium-Museum van Luik

Grappen en grollen op 1 april, iedereen bezondigt er zich weleens aan. Zo ook ondergetekende. Hoewel ik echt wel hoop dat er deze keer niemand in de grap is getuind. Het lag er vingerdik op, maar je weet maar nooit of mensen in al hun enthousiasme de datum over het hoofd hebben gezien en de dobber alsnog ondergaat. Het blijft (een klein beetje bang) afwachten op de eerste reacties van gevangen visjes…

Voor alle duidelijkheid: het geweldige middernachtconcert van Udo in het Aquarium-Museum van Luik, onderdeel van de Université de Liège, ging allesbehalve door.

Door het gastoptreden in Hamme, de avond voor 1 april, zullen er waarschijnlijk geen concertgangers afgezakt zijn naar het verre Luik. Mocht dat toch zo zijn, laat dan zeker iets weten.

Afreageren kan hier of op Facebook! En ja, u mag zich eens kwaad maken op mij, maar ook een klein beetje op uzelf. Toch?

Uw grote kapoen, Udo x

4 gedachten over “1 april: visjes vangen

  1. Dank u wel! Ik stond dus in Luik , en laat ons effe duidelijk zijn, optreden stond gepland op 31 MAART om 23.30 al een paar weken he? Met ernaast een nummer en de zaal waar het te doen was zijnde ‘ salle des expositions ‘. Als daarnaast had gestaan zoals je hierboven vermeld ” aquarium museum van Luik”, dan waren we er niet ingetrapt. Als daar geen (GSM) nummer was geweest waar je op kon bellen voor info: ook niet. Maar nu stond er 31 Maart om 23.30 u, pas deze week is dat veranderd naar 00.00u. Dus vingerdik lag het er zeker niet op! Zoals het nu op facebook staat, DAT is er vingerdik op liggen. Maar het zal wel aan mij liggen, hopelijk hebben jij en Karl dolle pret gehad en eens goed kunnen lachen met die ‘onnozelaars’, ik alleszins niet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s