Tabula rasa

Tabula rasa. De voorbije maanden, weken, dagen nam ik professioneel maar ook privé afscheid van mensen rondom mij. Mensen die ik oprecht graag zag en muzikale kompanen waar ik graag mee heb gewerkt. Nu ik definitief de knop heb omgedraaid begin ik vandaag met een schone lei. Professioneel zal dat zeker z’n vruchten afwerpen.

De agenda van de zomermaanden wordt op Facebook weldra aangevuld, zodra dat mag van de organisatoren. In principe zullen er zo’n twintig nieuwe data bijkomen, dagen waarop ik op een of ander Vlaams podium mijn ding zal doen. Het is wel even puzzelen met organisatoren en muzikanten, maar voor alles is een oplossing.

Nadat ik de voorbije maanden vooral schreef op vraag van andere artiesten, zal ik nu ook werk maken van een nieuwe Udo single. Daarnaast heb ik nog andere muzikale plannen… Een tipje van de sluier in de eerstvolgende nieuwsbrief van de Fansite. Spannend!

Verder zou ik graag opnieuw een fandag organiseren om onze banden wat aan te scherpen, maar vooral om de mensen die me steunen op een leuke en ontspannende manier te ontmoeten. Alle voorstellen en ideeën zijn hier op de blog meer dan welkom!!!

Voor info en boekingen kan je nog steeds terecht bij An Daelmans op
015/51.18.07 of op info@udo.be.

Tot snel, Udo x

45 gedachten over “Tabula rasa

 1. Vind ik leuk, aheum “je houd t” zou ik denken, zal wel aan WordPress.com liggen.
  ‘k Ga dat toch nooit afleren, maja ‘k kan er ook niet aan doen dat mijn ogen overal rondslingeren en precies door zo’n dingen extra aangetrokken worden.
  Go for it, Udo ! x

 2. een eendagscruise op schelde of leie ,met een lekker buffet en een tof optreden van jou ;meer moet dat niet zijn ,groetjes Veronique.

 3. Ho ! Ho ! Vernieuwingen in zicht ! Ben heeeel benieuwd natuurlijk, hou ons weer niet te lang in spanning he ! Voor vandaag toch een (natte) fijne dag Udo ! ;-)X

   • als het dan egt moet :p
    boottocht is een leuk idee ma mijn ouders late mij nooit meegaan 😦
    en reken er maar ni te hard op :p ouders zijn heel moeilijke mense!

 4. das weeral iets leuk om naar uit te kijken..en hopen dat die zomer voor mij ook es met een optreden van jou is udo..fandag..maakt mij niet uit zou wel plezant zijn dat ik er ook es bij ben..wacht in spanning af..nog een fijne dinsdag udo..

 5. Een fandag op een boot, afvaart van kempisch kanaal, een goed adres Rederij Den Hertog, met nadien aldaar lekker eten en een (accoustisch) intiem LIve optreden. Info nodig, je weet me wel te vinden hè. Misschien met een gelegenheidskoor als voorprogramma?

 6. Tof dat je er aan denkt een fandag te organiseren, misschien een bowling met de fans met eventueel een etentje,of een boottrip zoals sommige al voorstelde lijkt me ook wel leuk , gezellig…… hoop snel iets te horen van u, je zal wel iets origineels vinden u kennende, nog veel succes met uw nieuwe plannen we kijken er al naar uit , vele opwijkse groetjes , dikke kus Sandra en tot ziens!

 7. Boottochtje en lekker eten of een dagje pretpark met achteraf mssn een bbq’tje zie ik ook wel zitten 😉 En achteraf natuurlijk nog een paar mooie muzikale noten van Udo uiteraard :-))!

 8. Dat klinkt niet goed….. maar HEEEEEEEEEEL goed 😉

  Ideetjes voor een 2de fandag? Wat denk je van :
  Een uitstapje naar Luik, of naar de vismijnen? ( grapke he, kon het niet laten om je te plagen, no hard feelings zenne 😉 😉 😉 )
  Indoorcarting, gevolgd door een leuk optreden?
  Een dagje disneyland Parijs?
  Een leuk accoustisch optreden , voorafgegaan door een lekker etentje?
  Je bedenkt vast wel wat 🙂
  Sanneke,x

 9. Ola !!!! Super leuk om dit allemaal te lezen !! Heel veel succes met je ‘schone nieuwe lei’ . Ik ben benieuwd naar de nieuwe data !! 🙂 Oooooooo ….. ik word helemaal ‘hyper’ van al dat leuks wat ik hier lees. 😀 🙂 😛 ……. Ook nog een 2de fandag op komst ….. man man man, mijn Udo-fan hart gaat alweer sneller slaan. ;-p Heel veel succes met je nieuwe plannen Udo ! 😀

 10. Zoals je al weet Udo ben ik ook grote fan van een boottocht op één of ander kanaal … maakt niet uit waar 🙂 met een lekker etentje, een combo op het dek, en een vette party achteraf … :-))))) Nu alleen nog “fingers crossed” voor de datum want ik ben een voyageur hé ! Veel succes in alles wat je doet deze zomer ! Ben klaar om je te volgen … 😉

 11. mijn idee van een fijne fandag (als het weer goed zit): dagje zee, bbq, afgesloten met een optreden bij zonsondergang en dan nog een stapje in de wereld zetten! 🙂

   • Een fandag zonder optreden ??? Da kan ni !! Dus , zie maar da ge in form zijt daartegen.
    Ben ni moeilijk zenne, augustus zou perfect zijn en ik stem voor da boottochtje.
    ps:ben beetje ne voyageur zoals Mieke DL. ;-)X

 12. : Eerst een gezellige bbq en dan een grandioos optreden aan onze oude nog draaiende
  watermolen in Berlingen-Wellen !! met lichshouw en vuurwerk en natuurlijk heel véél cava !!!

 13. Goh meschien eens een andere weg inslaan en samen met de fans aan koe of boomknuffelen doen, daarna de leie afzwemmen en eindigen met een visje op de grill en een groot kampvuur met Tom Dice en zijn gitaar? 😉 Succes Udo, groetjes Kiem

 14. Oej oej een boot?! Ziet da we zinken.
  BBQ vind ik leuk.
  Ik hoop gewoon dat het iets leuk is.
  Eigenlijk verwacht ik maar 1 ding. Dat je de beloofde op een speciale gelegenheid liedjes zal zingen 🙂 dus ja ook van mij moet je optreden hihi.

  Toi toi.

  En oh ja een bus reis naar Disneyland. COUNT ME IN haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s