Video ‘You’re So Hot’ online

Eindelijk! Hier is ie dan: de videoclip van ‘You’re So Hot’… Bloed, zweet en tranen heeft het maken van de single niet echt gekost. Echter, er is wel veel portemonee- en hersenpijniging aan te pas gekomen en het heeft ook enkele maanden geduurd eer ‘You’re So Hot’ uiteindelijk uit de moederschoot rolde.

Graag wil ik iedereen bedanken die er tijd, energie, geld en talent in gestoken heeft. Dankuwel alvast aan alle muziekfans die de single op een eerlijke manier in huis halen!

Een nummer schrijven gaat soms heel snel. Deze keer had het schrijfproces heel wat voeten in de aarde: het kostte me een paar maanden om uit te maken welke richting ik precies wou inslaan met de ooh-ooh gimmick. Producer en vriend Yannic Fonderie begreep vervolgens precies welke productie ik in gedachten had en na het leerrijke zoekwerk tijdens de preproductie in Studio Canapé (het maken en inspelen van de LMFAO-synth was fun) volgde algauw de eigenlijke productie. Yannic toverde als vanouds met synths en geluiden en zowel Leendert Haaksma (gitaren) als Monique Harcum (vocals) deden een waardevolle duit in het zakje. De lead vocal inzingen bleek slechts een formaliteit…

Dank aan Ward Neirynck (mix), Uwe Teichert (mastering), goede vriend Rafael Van Assche en Quest4Studio om me te helpen bij alle technische aspecten en paperassen om een single uit te brengen (SIMIM, IMAGIA, iTunes,…).

Verder een hele dikke merci aan vrienden en fotografen Bert Stephani, Jurgen Robyns en Bas Blockmans voor hun belangrijke bijdrage. Dank aan Brigitte Devos die de communicatie en de promo in goede banen leidde, aan Marc Dhollander (druk), aan Anneke van Hooff, die zich zowel in de videoclip als op de hoes van haar betere kant(en) liet zien. En last but not least dankuwel aan het opnameteam met assistent Vincent Andries, make-up artist Evy Van Campenhout en puppet master Krijn Jonckheere.

Speciale dank gaat uit naar Boetiek Pexsters en Safilo, maar ook naar The Barn, familie Bergen, Crowne Plaza Hotel Antwerpen en Radio Antwerpen FM voor het ter beschikking stellen van hun faciliteiten. Geheimzinnige dank gaat uit naar M.D. wiens featuring op het laatste nippertje niet doorging, maar wiens toewijding ik ten zeerste apprecieer!

Geniet met mate van de clip 😉
Muzikale groeten, Udo x

PS Ik stond erop de online clip te laten voorafgaan door een kort statement. Misschien ontmoedigt het rippers of zet het andere illegale downloaders en dieven aan het denken. En baat het niet, dan schaadt het niet.

12 gedachten over “Video ‘You’re So Hot’ online

 1. Udo ,gewoon FANTASTISCH de song en de clip als dat geen hit wordt dan weet ik het ook niet meer .Dat moet een hit worden ,mensen allemaal stemmen hé
  Veel liefs ,knuffel Liliane

 2. Tof Liedje, toffe clip, toch een opmerking, leg eens uit, waarom is je hoofd bijna altijd maar half te zien ??? Besparingen mssn ?? (grapjeeeeuuuu) ;-)X

 3. Udo , echt wederom een TOF FANTASTISCH nieuwe song met een mooie clip erbij , de MAX nog veel succes groetjes Elke xxx

 4. Heel mooie clip, laat ons nog lang van jouw liedjes genieten Udo. Je maakt zoveel mensen gelukkig met jouw mooie stem. X Tot binnenkort.

 5. Olala wat zie ik op 2.47?Udo , Udo, Udo toch , ga ne keer uwe mond spoelen 🙂 Super idee trouwens om de clip vooraf te laten gaan door een statement, er moesten er meer zijn 🙂

 6. Amai … Ik heb ondertussen je nieuwe single/videoclip al kweetnie hoeveel keren gehoord/gezien …. ik ben de tel kwijt :-p Ik ga met je super fantastisch geweldig formidabele song slapen en ik sta er mee op. Die blijft in mijn hoofd hangen, en … ik ben er niet kwaad om 😀 Goe bezig Udo!!
  Och ja … ik geef nogmaals een tip mee voor de radiostations ….. Udo met ‘you’re so hot’ .. LAAT MAAR HOREN !!!!!!! :-d
  Liefs en x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s