PERSBERICHT: A Blue Christmas with Udo première op 4 december in de Zuiderkroon!

Udo die hoge noten zingt en sfeervolle, lazy songs brengt. Iedereen weet dat dit loepzuiver is, met emotie én zalig om te horen. Zingen is dan ook zijn passie, muziek zijn grote liefde en hij combineert de twee met volle overgave. Hierdoor slaagt hij er in de deur naar het hart te openen en zijn publiek kippenvelmomenten te bezorgen.

Een speciaal kerstprogramma, dat past bij de meest romantische periode van het jaar, kon dan ook niet uitblijven. Samen met een pianiste, een handvol strijkers, een gitarist en percussionist dompelt Udo je tijdens het jaareinde onder in A Blue Christmas !

De kersttour van Udo telt inmiddels al 7 concerten, waarbij hij alle Vlaamse provincies aandoet.

8/12/12 : Kerstconcert Grimbergen
13/12/12 : akoestisch combo Temse
14/12/12 : Kerstconcert Hoeselt
22/12/12 : Kerstconcert Overpelt
23/12/12 : Kerstconcert Oostrozebeke
26/12/12 : Kerstconcert Nokere
29/12/12: Kerstconcert Deinze

Maar er is meer!
De première ligt vast en zal doorgaan op 4 december ek. in één van de mooiste zalen die ons land telt: de Zuiderkroon! Bovendien straalt de zaal nog meer gezelligheid uit dan anders, want Udo zal optreden in het decor van Debby & Nancy’s Warme Wintershow.

Op 4 december 2012 wordt dus de start gegeven van deze toch wel speciale uitdaging die Udo dit jaar aangaat. Mis A Blue Christmas with Udo in de Zuiderkroon niet en boek vanaf 26 oktober je tickets op 0900 69 900.

4 gedachten over “PERSBERICHT: A Blue Christmas with Udo première op 4 december in de Zuiderkroon!

  1. Nog aan ’t nagenieten van een prachtige voorstelling gister avond.Het was echt top Prachtig decor.Alleen waren de liedjes” verloren hart verloren droom,”en ik mis je zo ” een beetje moeilijk.Versta mij niet verkeerd ik ben perfect gelukkig,maar rond de kersttijd mis ik de mensen die er niet meer zijn het meest.De tranen liet ik dan maar de vrije loop,sorry buurman ik kon er niks aan doen.Voor de rest heb ik genoten,gezongen,gelachen,en een prachtige avond gehad.Tip: de drum bij” verloren hart verloren droom” daar was iets mee (opbouwende kritiek 🙂 ) en de barkruk moet je niet meer meenemen je gebruikt ze toch niet hihi. Voor iedereen die meegewerkt heeft een dikke pluim en een betoverende Blue Christmas. Succes bij de volgende concerten, en probeer er zelf ook een beetje van te genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s