A Blue Thank You

"Tot volgend jaaaaaaaaaar !!!"

“Tot volgend jaaaaaaaaaar !!!” (Foto: Sandra Eerebout)

Héél erg bedankt allemaal om van A Blue Christmas With Udo een groot succes te maken!!!

Lieve vrienden,

De allereerste A Blue Christmas With Udo zit erop! Wat mij betreft mag er volgend jaar een tweede reeks volgen want het was een bijzonder mooie en leerrijke ervaring.

Alle optredens waren uitverkocht, het publiek was schitterend en alle organisatoren waren zeer enthousiast. Dat is voor mij als artiest en als mens enorm plezierig. Lang geleden trouwens dat ik nog zoveel naar de kerk ben geweest  ;-p

Omdat ik zo’n tour niet alleen kan organiseren, maar kan rekenen op een fantastisch team en heel wat mensen die me ondersteunen, wil ik in hen langs deze weg heel graag persoonlijk bedanken:

 • Mijn muzikale steunpilaren Tylaine Van den Broeck (piano) & Chris Van Nauw (guitar/vocals) voor de prima voorbereidingen!
 • Muzikanten Larissa Lismont (eerste viool), Jan Samyn (percussie), Katia Raffay (tweede viool), Liesbeth Lambrecht & Barbara Bucowiec (alt violen) en Iris Thissen & Joyce Kuipers (cello’s) voor de vele repetities en de heel goede samenwerking.
 • An Daelmans en Karl Faes voor de brainstorming, het mee uitwerken van het concept en de prima productie van de uitverkochte tour.
 • Het ganse team van Karlo’s Music: Karl Faes, Steve Demarsin en Koen Van Reeth voor licht & geluid en het noeste werk on the road.
 • Bookers An Daelmans van Mykanto Entertainment & Philippe Draps van Philippe Draps Entertainment én de vele organisatoren voor de goedgevulde agenda en de mooie inkleding van de locaties.
 • Johny Paindavin Brigitte Devos van J.P. Music en Koen Hendrickx, Tania Asselberghs & Tania Van Noten van Music Hall, om samen met mij te investeren in de première en het mee in de markt zetten van het concept.
 • Brigitte Devos voor de prima communicatie en persrelaties.
 • Alle journalisten, fotografen en media die dit project ruchtbaarheid hebben gegeven.
 • Muzikanten Nina Babet (vocals) en Christophe Devisscher (contrabas) voor hun waardevolle bijdrage tijdens de première.
 • Station Manager Krijn Jonckheere & Stephanie Planchon van mediapartner anne voor de captatie van de première en het uitzenden ervan.
 • Peter Bulkens van Audio & Woodwork, het ganse team van Ben Rouffa van DB Video en regisseur Gerd Van Geel voor de audio- en video-opnames van de première.
 • De teams van Zuiderkroon en Phlippo Showlights
 • Sandra Willems, Sandra Peeters & Annelies Vanhoutte voor het bevolken van de fanshop en dat telkens met een glimlach.
 • Ellen Vlerick en Brecht Vanhaesebrouck voor de coördinatie van de fanshop en de ondersteuning via de fansite en de sociale media.
 • Liesbeth Gelade, Katty Pexsters & Daisy Pexsters en het team van kledingsponsor Boetiek Pexsters voor het uitzoeken van de mooie outfits.
 • Zuiderkroon voor het gebruik van een deel van het decor van Debby & Nancy’s Warme Wintershow.
 • Het team van Walter Van Gastel voor de sfeervolle kerstversiering tijdens de première.
 • Bastiaan Blockmans en Ken Bekaert voor het mooie fotomateriaal!
 • Ivann Vermeer, die me in Grimbergen verving terwijl ik in Hawaï zat te feesten -ik bedoel- thuis ziek in bed lag!

Last but certainly not least zijn er natuurlijk mijn geweldige fans en de vele nieuwe mensen en nieuwe fans die ik heb leren kennen tijdens deze supermooie weken.

Héél erg bedankt allemaal om van A Blue Christmas With Udo een groot succes te maken!!!

Warme kerstgroet, Udo x

18 gedachten over “A Blue Thank You

 1. Het waren keer op keer schitterende Kerstconcerten! Proficiat en dankjewel voor je oneindig geduld, je babbel en je krabbel. Kijk al uit naar 2013! Ik wens je een liefdevol 2013, een goede gezondheid en veel geluk! I thank the Lord cause he gave us Udo!

 2. Ook een welgemeende dankjewel van ons !! Oooo .. wat hebben wij genoten van jouw Blue Christmas concerten ! ZALIG !!! 😀 Iedereen bedankt en zeker tot volgend Jaar !
  Lieve nieuwjaarsgroetjes van Christine en Erwin. x

 3. Lieve Udo,
  T’is aan ons om je hartelijk te bedanken om ons zo veel muzikaal plezier bezorgd te hebben dit jaar en niet aleen met de “Blue Chrismas with Udo” tour de “Parkies” waren ook fantastisch, wat ben ik blij je fan te zijn, geef ons nog veel van dat in 2013.
  Zoals jij zelf zou zeggen, veel geluk en een goede gezondheid voor het nieuwe jaar.
  Knuffel Mo-nikske

 4. Ook al heb ik maar 1 concert en de premiére bijgewoond, toch waren het super toffe optredens! 😀 Aan u ook een dikke dankuwel om keer op keer iedereen omver te blazen met je fantastische stem!! 😀 je bent een topzanger en dat heb je met deze A blue Christmas-reeks nogmaals bewezen!! 😀 een trotse fan, dat ben ik! 😀 hopelijk in 2013 meer van dat! ;)) grtjs nina xx

 5. Bedankt voor die fantastische kerstconcerten dat ik heb bij kon zijn en hopelijk er mogen er nog zo’n komen !? 😉
  Het was echt genieten 😉
  Liefs Lientje x

  • Bedankt voor het hele jaar zo’n fantastisch optredens en kijken weer al uit naar het volgende ,eigenlijk zijn wij afjagers (waar voor sorry )veel liefs en een goede gezondheid !!! veel liefs Liliane XXX

   • Hallo Liliane, je bent wat mij betreft helemaal geen afjager, wat dat ook mag betekenen 😉 Bedankt voor je fijne reactie! Liefs, Udo x

 6. Ik heb net uw Kerstshow bekeken op Anne. Nu heb ik een vraagje voor jou : is het mogelijk om dit op dvd te verkijgen? Ik zou hiermee heel graag een zeer goede vriendin van mij mee verrassen, die binnenkort jarig is. Je zou er mij, en haar natuurlijk nog veel meer, gelukkig mee maken 🙂

  • Bedankt voor je reactie Sandra! De kerstshow komt niet uit op DVD en is enkel te bekijken via anne. Vele programma’s van anne komen echter op iWatch te staan en kan je zo herbekijken. Indien je vriendin geen Belgacom heeft en anne niet kan ontvangen, is het misschien een idee om haar op die manier de kerstshow te bezorgen. Eenvoudigweg anne opnemen kan uiteraard ook 😉

   Vele groetjes, Udo x

 7. Het was een prachtig optreden in Oostrozebeke,je hebt er een fan bij!!!!!Udo.. jij bent bedankt…..heb er van genoten!!!!Groetjes Heidi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s