Team 2013: verandering

Met Bart Kaëll

Op de foto met de kapitein van de Marie-Louise tijdens de anne Awards. © Peter De Smedt

Beste vrienden,

Na de sneltrein van 2012 heb ik in het begin van 2013 boemeltreingewijs verdergewerkt aan de nieuwe plannen.

De laatste maand heb ik als zelfstandig ondernemer veel nagedacht over hoe ik mijn muzikale toekomst zie en welke structuur die visie het beste kan ondersteunen. Ik heb onder meer de keuze gemaakt om geen exclusiviteit meer te verlenen aan een boekingskantoor, waardoor de job van An Daelmans binnen het vaste Udo-team noodgedwongen wegvalt. An werkt uiteraard verder als booker bij Mykanto Entertainment.

Onze meest recente productie, de A Blue Christmas kersttour was keer op keer uitverkocht en dus een regelrecht succes. Omdat ik An ondertussen als familie beschouw, neem ik de mooie herinneringen mee en twijfel ik er niet aan dat we elkaars pad nog vaak zullen kruisen in deze kleine, edoch mooie wereld van de muziek. Ik wil An en haar ganse team dan ook graag bedanken voor het professionalisme en voor de vele tijd die ze het voorbije jaar in mijn carrière gestoken hebben. Veel succes An met al je artiesten en met alles wat je nog zal ondernemen!

Voortaan zal de exclusiviteit van mijn boekingen ondergebracht worden bij U-Turn Bookings, een divisie van mijn eigen onderneming. Mogelijk zal ik snel een beroep doen op een extra medewerker om dit samen met mij te beheren, aangezien ik me op het creatieve proces wil blijven concentreren.

De voorbije zes maanden leverde Brigitte Devos prima werk en ook in 2013 zal Brigitte blijven fungeren als mijn PR Manager. Behalve de persrelaties en de promo’s voor de aankomende singles, beheert Brigitte ook contracten met sponsors, etc…

Wat mijn artistieke bezigheden als auteur/componist betreft beheer ik lokaal nog steeds mijn eigen uitgeverij. Internationaal blijft mijn Duitse publisher Sandra Mynheer van 25 Media actief. Het is mijn bedoeling om dit jaar meer tijd te steken in het schrijven van nieuw materiaal. In principe ga ik ook snel terug naar het buitenland om er mijn nieuwe single op te nemen, maar daarover later meer…

Een overzicht van alle contactgegevens vinden jullie op de pagina Contact.

Tot blogs, Udo x

5 gedachten over “Team 2013: verandering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s