Valentijnsconcert op 15 februari

Muziekvrienden,

De nacht heerst over Belgenland. En terwijl Amerikaanse country muziek door mijn boxen schalt wil ik graag even reageren op de vele vragen en berichten omtrent Valentijn…

Naar jaarlijkse traditie zou ik voor de zoveelste keer present zijn op het Valentijnsdiner in De Witte Meren in Keerbergen. Echter, op donderdag 14 februari ben ik vijf uur lang te gast bij Radio 2 (later meer daarover) en kan ik onmogelijk aanwezig zijn op het diner.

Maar… niet getreurd. Vers van de pers: speciaal voor diegenen die op een weekdag niet kunnen afzakken naar Keerbergen is er een tweede Valentijnsdiner gepland op vrijdag 15 februari!!! Uiteraard met een fantastisch liefdesmenu, een gezellige inkleding Γ©n een onwaarschijnlijk brave zanger met zijn nog veel bravere muzikanten.

Liefdesliedjes, klassiekers en eigen repertoire, aangevuld met een extra Valentijnscadeautje van ondergetekende voor de lieve dames. Ideaal om de lekkere drank en spijzen door te spoelen! En dat allemaal zodat u weer plaats heeft voor dessert en koffie!

Denk niet te lang na en boek een tafeltje voor twee of meer!
Het wordt zoals elk jaar weer een fijne avond samen…

Reservaties, best telefonisch, op 015/23 47 84.

De Witte Meren
Tot dan!

Udo x

 

6 gedachten over “Valentijnsconcert op 15 februari

  1. Hoef ! Blij dat het toch kan doorgaan, de dag zelf is minder belangrijk !! Ik zal zeker aanwezig zijn, maar hopen dat er geen twee meter sneeuw uit de lucht komt die avond.
    Wij kunnen altijd nog blijven overnachten natuurlijk !! (lol) :-)))))

  2. Hier ook heel blij dat het toch doorgaat want dat is toch wel altijd iets speciaals πŸ˜‰ En ben van hetzelfde gedacht als Monikske … komen zal ik en als het buiten slecht gaat blijf ik overnachten πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s