Merliiiiinaaaaa !!!

Waw waw waw waw waaaaaaaaw!

Ik ben overdonderd, vereerd en zo blij als een kind. Na Houden Van/Griffelrock kreeg ik fantastisch mooie commentaren van mensen die me al dan niet voor het eerst live hoorden zingen. Onder andere De Strangers (die mijn haarsnit trouwens maar niks vonden, haha!), Conny Neefs, Mary Boduin en de enige echte Lea Couzin kwamen me feliciteren. Dertigers weten natuurlijk meteen over wie ik het heb: tante Merlina!!!

Het is altijd fijn om bewierookt te worden, maar wanneer zulke legendes -die me als kind eindeloos fascineerden- met complimentjes strooien, dan doet me dat wat. Zo blij als een schooljongen ben ik! Supermegafantastisch! Woehoe!!!

Waar ik kom willen mensen al eens graag met mij op de foto en ik poseer telkens met zeer veel plezier. Zelf hecht ik weinig belang aan dergelijke herinneringen. Ook al heb ik de voorbije jaren met enkele wereldsterren podia en kleedkamers gedeeld, samen met hen een foto nemen hoefde voor mij niet echt (die artiesten doen dat trouwens al zo vaak en ik kan me heel goed inbeelden dat ze die fotosituaties af en toe beu zijn).

Met Merlina op de foto!Maar om Merlina te ontmoeten én ermee op de foto te gaan, dat zijn momenten die ik nog heel lang zal koesteren. Het klinkt zo onnozel en banaal, maar ik kan het nog steeds niet geloven  : – )))

Enfin, na een optreden voor een actief publiek, in een overvol Sportpaleis, met een sterke live band én na een duet met de krachtige, mooie stem van Sabien Tiels, maken de ontmoetingen met mijn jeugdidolen mijn dag méééér dan goed.

Fijne avond vanwege uw enthousiasteling,

Udo x

6 gedachten over “Merliiiiinaaaaa !!!

 1. Heel leuk om dit te lezen… en ik begrijp dat artiesten niet altijd zo graag poseren met iedereen op de foto, maar ik geloof dat deze dame dit met heel veel plezier voor jou heeft gedaan 😉
  Ik lees het in haar FAN-tastische ogen en lach 😀

  • Het genoegen was wederzijds Anne. Het is een onbeschrijflijk leuk gevoel wanneer een van je jeugdidolen je muziek en persoonlijkheid apprecieert. Het kan deugd doen!

   Liefs, Udo x

 2. En Pol niet in de buurt met de parafix!! :-)….koester die mooie jeugd herrinneringen Udo ,lees graag je enthousiasme hierover !! dat is het kind dat eeuwig in ons blijft ,mooi gevoel ,vasthouden daaraan Udo (y)

  • Pol en de parafix waren niet in de buurt, gelukkig maar!
   Welja, het voelt goed om weer even kind te zijn en je niet te hoeven schamen om dat te tonen 😉

   Liefs, Udo x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s