Win een gesigneerde single!

MagieHoesiTunes01Vriendschappen aller landen!

Op Twitter is er een vaak gebruikte hashtag #FF. Die staat voor Follow Friday en wordt gebruikt op vrijdag om interessante Twitterprofielen te promoten bij Twittervrienden.

Ik had onlangs het idee om een gelijkaardige promotie te lanceren voor mijn nieuwe single Magie, maar dan op Facebook. Laat het me makkelijkheidshalve dan #FFF noemen; een Facebook Follow Friday.

Het lijkt me interessant om jullie hulp in te roepen om eens massaal promo te maken voor Magie. Niet dat ik denk dat er plots miljoenen mensen legaal muziek gaan kopen, maar ik ben eens benieuwd of het werkt en of zo’n actie nog meer activiteit kan genereren op de UDO Facebookpagina

Vrijdagochtend zet ik de drie links online van iTunes, Google Play en Amazon en reken ik op jullie om deze links massaal te delen op jullie eigen profiel of dat van een Facebook-vriend.

Uiteraard hoeven jullie dit niet voor niets te doen. Integendeel! Per 50 shares (van één van de 3 links) geef ik een gesigneerde promo-single van Magie weg. Nog beter zelfs: een schijfje wordt bij u thuis bezorgd! Een hand, van een wereldwijd nog nooit ofte nimmer geziene onschuld, zal volgende week de winnaars trekken, waarna een uniek gesigneerd exemplaar op uw keukentafel of nachtkastje zal pronken!

Tot vrijdag voor de #FFF van Magie 😉

Benieuwde groeten, Udo x

5 gedachten over “Win een gesigneerde single!

  1. Ik deel deze héél graag, ook al staat daar helemaal niets tegenover Udo. Het plezier van naar jouw muziek te mogen luisteren is al een beloning op zich!!!
    Natuurlijk zou een gesigneerde promo-single van de master himself wel de kers op de taart zijn! 🙂

  2. ik wil ZOOOOOOOOOOO graag zon single maja ik en geluk deze week? –‘ ma kheb hem wel al meer dan 70 keer gedeeld 😀 ik ben fier op mezelf! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s