PERSBERICHT: Udo zondag wél in finale Eurosong

“Wegens enkele speculaties in de pers willen we graag meegeven dat Udo géén stemproblemen heeft, maar wel degelijk een hardnekkige keel- en oorontsteking, zoals zoveel mensen in deze tijd van het jaar.

Reeds tijdens de halve finale had Udo af te rekenen met heesheid ten gevolge van deze ontsteking. Een doorgedreven antibiotica-kuur en extra rust moeten voldoende zijn om er zondag te staan tijdens de finale van Eurosong.”

Perscontact: Brigitte Devos, devos.brigitte@telenet.be, 0477/42.00.61.

4 gedachten over “PERSBERICHT: Udo zondag wél in finale Eurosong

  1. Hey Udo! Ik lees juist het bericht omtrent uw gezondheid en wens u veel beterschap zodat je zondag (toch ook wel een beetje mijn) HERO kunt zijn. Voor de eerste keer sinds jaaaaaaren geniet ik es buiten vh warme lentezonneke om zo hopelijk wat vitamientjes binnen te krijgen want heb die erg nodig o.a. om het verlies van mijn lieve mamaatje te verwerken…Ik heb zondag erg genoten vh lied van Axel MOTHER en via Udo for Eurosong erop gereageerd en de tekst gevraagd en gekregen. Wat een lieve en oprechte persoon is die Axel hé? Ik wou dat ik mensen zoals jullie als vrienden had! Ik ga u nu laten rusten en profiteer misschien ook wat vh zonneke en van haar vitamientjes?? Lieve groetjes, Karin.

  2. veel succes, UDO, voor zondag!! You can do it! Dat komt heus wel allemaal goed met de gezondheid en die speculaties via de pers: zever, gezever…. de mensen zullen het zondag wel zien en jij weet evengoed als wij hier allemaal dat je overloopt van zangtalent! Tracht ontspannen je avontuur tegemoet te gaan, da’s belangrijk en weet dat je omringd bent door toffe mensen… go go go! xxx

  3. Udo, ik wens je heel veel succes voor volgende zondag, hoop dat je tegen dan terug een optimale stem hebt, zonder pijn kan zingen, duim voor jou!
    Groetjes
    Col

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s