De positieve vibes van Eurosong

Tja,

Op het vlak van gezondheid was Eurosong een kleine calvarietocht, maar de bizarre wedstrijd heeft me dan toch allerlei moois opgeleverd. Vriendschappen bijvoorbeeld! Niet altijd een evidentie in de wereld van de muziek. Vooreerst is er de geweldig fijne samenwerking met Sil. De Kempische is een vrouw naar mijn hart: eenvoudig, grappig en recht voor de raap. Ze heeft talent en een muzikaal hart. Zo hoort het ook in ons beroep! AlBroken-Smile-covers mens en als zanger ben ik fier op ons duet Broken Smile, maar ook als schrijver gaat m’n hart wat sneller slaan wanneer één van m’n schrijfsels effectief wordt uitgebracht. Zeker wanneer het een lied betreft dat ik met twee van mijn beste vrienden binnen de muziekwereld schreef: Stefaan Fernande en Yannic Fonderie. Je kan het spiksplinternieuwe duet aankopen via deze link. Welgemeende dank alvast!

Behalve de samenwerking met juffrouw De Bie en het duet Broken Smile, heeft Eurosong ook de banden met de jonge wolven van Bandits verder versterkt. De sympathieke bandieten waren fel schijnende zonnetjes achter de schermen van Eurosong en ze blijven progressie maken. Top vind ik dat! Met hun nieuwe zomersingle erbij mag ik zeggen dat het nu al de derde single van Bandits is waaraan ik meeschreef. Na ’t Kan Niet Op en de wel erg succesvolle zomersingle Tijdbom, die ik allebei met vriend Stefaan Fernande schreef, is er nu Voorbij. Per toeval dezelfde titel als mijn radiohit van enkele jaren terug én gek genoeg ook een lied dat ik met dezelfde Zweedse compagnons en goede vriend Yannic Fonderie schreef in de donkerste kelder die Stockholm rijk is. banditsvoorbij974225519468434193_nMuzikale duizendpoot Wouter Berlaen, die ook al voor Bandits knappe nummers aanbracht, schreef de Nederlandstalige tekst. Als vaste bassist van het Kleinkunsteiland was Wouter mee op Radio 2-reis naar de fjorden. Met een cocktail in de hand klonken we alvast op een nieuw succes van Bandits! Je kan de jongens steunen en Voorbij via deze link aankopen. De leuke videoclip kan je op de website van TMF bekijken.

Het krediet van de zeven kilogram stress die ik tijdens Eurosong verloor, ben ik helaas zo goed als kwijtgespeeld ; – ) Deels door het goede eten dat scheepskoks je op cruises voorschotelen. Met al dat calorierijke voedsel én de singles Broken Smile en Voorbij sluit ik een erg positief Eurosong-avontuur op een wel erg mooie manier af. Op naar een mooie zomer, vol mooie muziekjes!

Blije groeten, tralala hoempapa, doobi doo waa en zo van die dingen.

Udo x

Een gedachte over “De positieve vibes van Eurosong

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s