Kwaliteit & Teamwork

Ik loop al enkele dagen rond met het idee dat ik een eenvoudig blogbericht wil schrijven om de mensen rondom mij te bedanken voor hun tomeloze inzet. Voor mij is het al lang duidelijk dat Udo niet alleen een artiest is, maar ook een team.

teamworkUiteraard zijn er de geweldige muzikanten van m’n vaste band Nina, Joris, Jean-Jacques, Chris en Hervé waarmee ik al jaren optreed. Ook hun sporadische vervangers zoals Gert De Beuckeleer, Jan Samyn, Monique HarcumHenri Ylen en Jan Ceulemans zijn toppers. Voor de kerstoptredens kan ik jaar na jaar rekenen op de fantastische Tylaine, Katia, Larissa, Milena, Iris, Liesbeth, Barbara, Sigrid, Joyce en Christophe.

Behalve Brigitte, die de backoffice verzorgt en waar ik steeds op kan rekenen, zijn er de jongens van de techniek: Johny (LOT), Dimi (Live, FOH) en Dirk (Live, MON) verzorgen de klank voor het publiek, m’n muzikanten en mij. Bart en Iris weten dan weer waar de lamp brandt.

De drukke zomer is voorbij, maar er staan voor ons team binnenkort acht kerstoptredens op het programma. De komende weken en maanden wordt er naarstig verdergewerkt aan mijn eerste echte theatertournee Grootmeesters, Udo Zingt Koning Tuur. Daarvoor worden er nog samenwerkingen aangegaan met professionals, met mensen die leven voor hun job en met mij de handen in elkaar willen slaan om voor kwaliteit te zorgen. Want daar wil ik altijd voor blijven staan.

Kwaliteit & teamwork. Binnenkort meer nieuws…

 

Een gedachte over “Kwaliteit & Teamwork

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s