Muziektip: ‘Zeg Hallo’

 

Kijk,

Bart Kaëll en Luc Appermont zijn toffe peren. En hoewel we met compleet verschillende dingen bezig zijn, kan ik het goed met Luc en Bart vinden. Twee professionals zijn het, streng en kritisch wanneer het moet, maar lieve mensen als je in the same flow zit. De twee charels maken ook al een stuk of achtenvijftig eeuwen heel wat mensen gelukkig met wat ze doen. Tenminste, zo voel ik het aan. Meer nog: Bart en Luc maken deel uit van mijn jeugd.

Wat kon ik als tiener nors zijn wanneer mijn ouders naar het playback festijn van Tien Om Te Zien keken! Echt, ik vond dat in al mijn naïviteit zo not done. Ik heb me destijds blauw geërgerd. Zingen en muziek maken was -in mijn prille leefwereld zonder televisie ervaring- een live gebeuren. Maar hoe zalig was het om samen met mijn ouders naar alle mogelijke programma’s van Luc & Bart te kijken. Toptijden waren het! Fijn om daar nu aan terug te denken.

Dus ja, ik val in herhaling: Bart en Luc zijn toffe peren. Ik heb ze graag. En wanneer ze je op een zonnige zomerdag in tweeduizend veertien bij een kopje koffie, een éclair, een glacé, een tompoes en een carré confiture vragen om tussendoor een paar backing lijntjes in te zingen, dan doe je dat gewoon. Uit sympathie en met zeer veel graagte!

En hoewel mijn bijdrage echt wel zeer beperkt is, is het heel fijn om het zomerse lied een jaar later terug te horen. Vandaar, en passant een kleine muzikale feel good tip: zonnebril opzetten en van het zonnetje genieten met Zeg Hallo, de nieuwe zomersingle van Bart Kaëll. Ideaal ook bij een kop koffie en een carré confiture (ooh, wat heb ik daar weer zin in verdorie!) 😉

Veel succes Bart en tot ergens te lande!

Muzikale groeten van uw gelegenheidsbacking,

digitale handtekening UDO

3 gedachten over “Muziektip: ‘Zeg Hallo’

 1. Ik ben zeker dat zij (Bart en Luc) van jou het zelfde zeggen en denken !
  Ave a nice day Udo !
  Knuf Mo-nikske 😉 X

 2. Super … 😉
  Ik heb mijn zonnebril opgezet, zonnetje is ook aanwezig, kopje koffie erbij … alleen, ik kan het fragment niet zien ! haha , ik krijg als reactie : De gebruiker die de video heeft geupload, heeft deze video niet beschikbaar gemaakt in jouw land …. LOL Ik woon in het verkeerde land :-p .. maar niet getreurd, als ik de song van Bart hoor op de radio ga ik zeker heel goed opletten en luisteren naar jouw kleine bijdrage .. 😀
  Lieve groetjes
  Christine xxx (smak)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s