Formule ‘Kerst met Udo’ boeken? Twee extra dagen in december!

Dat het jaareinde redelijk druk wordt voor Udo staat al een tijdje vast. Echter, er zijn twee extra dagen vrijgekomen in het weekend van 12 en 13 december 2015. Verenigingen die graag nog een kerstconcert willen boeken, kunnen terecht bij An Daelmans, Live Entertainment, op 0476/82.91.02 of via an.daelmans@live-entertainment.be.


Live Concept: ‘Kerst met Udo’

‘Kerst met Udo’ – 90 à 110 min Live muziek in een unieke sfeer en bezetting

Udo die hoge noten zingt en sfeervolle, lazy songs brengt. Iedereen weet dat dit loepzuiver is, met emotie én zalig om te horen. Zingen is dan ook zijn passie, muziek zijn grote liefde en hij combineert de twee met volle overgave. Hierdoor slaagt hij er in de deur naar het hart te openen en zijn publiek kippenvelmomenten te bezorgen.

Een speciaal kerstprogramma, dat past bij de meest romantische periode van het jaar, kon dan ook niet uitblijven. Samen met een pianiste, een contrabassist, een handvol strijkers, een gitarist en een percussionist dompelt Udo je tijdens het jaareinde onder in een heerlijke kerstsfeer.

Voor deze speciale concerten laat Udo zich, naast twee van zijn vaste muzikanten Chris Van Nauw (gitaar) en Jan Samyn (percussie), begeleiden door zes jonge, getalenteerde dames, die net als hij muziek ademen: Milena de Barquin (eerste viool), Katia Raffay (tweede viool), Liesbeth Lambrecht (altviool), Iris Thissen (cello), Tylaine Van den Broeck (piano) en Nina Babet (vocals). Als kers op de taart versterkt Christophe Devisscher (contrabas) het grote ensemble.

Zij spelen melancholische melodieën, evergreens en kerstklassiekers die een persoonlijke touch hebben gekregen. Het is immers geen geheim dat Udo graag met songs aan de slag gaat en die naar zijn hand zet. Tijdens deze kersttour zal hij trouwens verrassen met een paar klassieke muziekstukken. Een uitdaging die hij graag wil aangaan om de kerstoptredens nog kleurrijker en gevarieerder te maken.

Kerst met Udo? Zet je schrap voor een romantische kerstavond in het gezelschap van Udo en zijn topmuzikanten.

Deze speciale kerstset duurt 90 tot 110 minuten. De duur ervan wordt in samenspraak met de organisatie bepaald.

U kan Udo boeken via An Daelmans, Live Entertainment, 0476/82.91.02 of via an.daelmans@live-entertainment.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s