BLOG ‘To blonde or not to blonde’

Hmm… (denkt na)
(en het is nog geen 7 uur ’s ochtends, nadenken duurt dan iets langer)

Behalve Familieraad vorig jaar kan ik me niet meteen een spelprogramma herinneren waar ik ooit aan deelnam. Ik kan me natuurlijk vergissen, maar zover ik weet heb ik enkel muziekprogramma’s afgeschuimd. En zoals iedereen weet lopen die niet echt dikgezaaid in ons Vlaanderenland.

Gek eigenlijk als je bedenkt dat ik bijna tien jaar in een sector vertoef waarin succes recht evenredig is met bekendheid en populariteit. Of zoals een ervaren manager en carrière-planner van heel wat Vlaamse artiesten me maandag vertelde: “Muziek is de onderstroom geworden. Het gaat om beleving en imago.” Ik kan hem geen ongelijk geven.

En laat het nu nét dat zijn waar ik nooit mee bezig ben geweest. Beetje beschamend misschien als bachelor communication management & public relations, op een zucht van grote onderscheiding (tja, blokken was niet mijn sterkste punt, helaas) én een eindwerk over communiceren met celebrities. Ik zag mijn carrière als professioneel zanger steeds los van mijn studies of natuurlijke interessesfeer en heb steeds willen focussen op kwaliteit en kunde. Foutje? Misschien. Je kan alleszins niet zeggen dat de muzieksector louter gestoeld is op talent. Driewerf pindakaas.

Enfin, dit gezegd zijnde,.. het is 7u01 en ik moet opstaan. Aldus: vanavond om 20u30 wordt mijn blondheid en bescheiden kennis over BV’s zwaar op de proef gesteld in Is Er WIFI In Tahiti, bij collega en raspaardje Niels De Spatader. Gelukkig zijn er de ervaren spelletjesmensen Eva Daeleman (verre van blond) en Peter Van de Veire om de tegenstand te verpulveren en kandidaat Nick zo bij te staan in zijn reisqueeste.

Fijne dag samen!

digitale handtekening UDO

2 gedachten over “BLOG ‘To blonde or not to blonde’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s