BLOG Zoooooo spanneeeeeund!!!

Vrienden der cultuur!

De repetities met An Swartenbroekx voor de monoloog Slaande Deuren (info) zijn volop aan de gang. Regisseur Guido De Craene laat niets aan het toeval over, want naast het vele repeteerwerk wordt er ook werk gemaakt van extra technische ondersteuning. De bijzonder pakkende voorstelling zal op maat belicht en versterkt worden, waardoor wij (als publiek) als het ware in de leefwereld van het hoofdpersonage gezogen zullen worden. Het wordt een zéér aangrijpend stuk, dat kan ik nu al wel vertellen!

Bijzonder spannend om voor een eerste keer dergelijke professionele theatervoorstelling te organiseren. En dan nog wel in het kleine werelddorp Nossegem. Fijn om op deze manier wat cultuur te brengen naar een zaaltje dat heel wat jeugdherinneringen bij me oproept.

vintage theatre spot light

Afspraak op 6, 7 en 8 november in zaal De Koperen Kraan, waar ik u graag met de glimlach verwelkom en tussen pot en pint verneem wat u van An Swartenbroekx haar monoloog vond. An zal na de voorstelling vermoedelijk wel een glaasje komen meedrinken.

De laatste tickets (info) zijn online te verkrijgen. Gezien het intieme karakter van de monoloog worden er maximum 70 personen toegelaten per voorstelling.

Tot dan!

Muzikale groet,

digitale handtekening UDO

2 gedachten over “BLOG Zoooooo spanneeeeeund!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s