BLOG Throwback: The X-Factor, 10 jaar geleden

Vrienden,

Na enkele drukke weken repeteren voor de Winterrevue en een nokvol weekend promo’s en kerstoptredens, vat ik straks de premièreweek aan van de Winterrevue. Spannende tijden!

En een spannende tijd was het ook 10 jaar geleden. Het was me een beetje ontgaan omdat ik pas in april 2006 officieel de stap naar de wereld van de muziek zette, maar fans die me al geruime tijd volgen waren de datum blijkbaar niet vergeten: 11 december 2005. Een blond mannetje uit werelddorp Nossegem won toen de allereerste editie van de zangwedstrijd The X-Factor op vtm. Een korte nacht later stonden er heel wat interviews geprogrammeerd en diezelfde avond nam ik m’n eerste single Isn’t It Time op.

Pour la petite histoire: wijlen mijn goede vriend en manager Ronny Possemiers stuurde me eerst naar een verkeerde studio, de vermaarde Jet Studio in Brussel, waarna ik alsnog -veel te laat en geheel uitgeput, ocharme! 😉 – arriveerde in Quest4Studio in Rijmenam. Na amper drie takes stond de song erop. Sindsdien is het qua aantal takes alleen maar bergaf gegaan, haha! 😉  En laat het nu net studio-eigenaar Rafael Van Assche zijn die exact 10 jaar later een kerstconcert organiseert in de kerk van datzelfde Rijmenam. Mooi is dat!

Oprechte dank voor de vele fijne berichten en attenties die ik afgelopen weekend kreeg! Chocolade heb ik al een tijdje afgezworen, dus ik ga vrienden en familie zeker kunnen plezieren met de immense berg pralines, truffels en andere snoep.

Om de throwback te illustreren, m’n laatste wapenfeit tijdens The X-Factor, een song van Roch Voisine.

 

Fijne week en misschien tot op de revue!

digitale handtekening UDO

3 gedachten over “BLOG Throwback: The X-Factor, 10 jaar geleden

  1. Hallo Udo
    I.d.d. dat optreden in X factor zal ik nooit vergeten, wat een performance!
    Tot op de Winterrevue hier in Antwerpen (20 dec. e.k.)
    Warme groeten
    Nicole

  2. Udo …10 jaar .. waar is de tijd gebleven … maar je bent alleen maar gegroeid in alles wat je doet … respect !! In het nieuwe jaar komen we eens kijken naar de winterrevue … maar eerst en vooral willen we jou ,Leen en je familie (ondanks de drukke agenda) hele fijne kerstdagen toewensen en een gelukkig ,gezond ,liefdevol 2016 Tot ziens … groeten Carla & Werner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s