Uitsluitend lovende perskritieken Winterrevue

winterrevue nieuwsbladDe Winterrevue kan op heel wat bijval rekenen. De show wordt niet alleen door het publiek gesmaakt, de pers lust evenzeer pap van Stany Crets‘ revue 2.0. Getuige de vele artikels die zowel online als fysiek verschenen.

Ook Udo’s passage blijft niet onopgemerkt. Zo krijgt de show van Het Nieuwsblad 4 (vier!) sterren en staan er in diverse recensies louter lovende woorden. Gespecialiseerde websites Musical Vibes en Broadway of Antwerp brachten Udo’s nieuwe single ‘Zielsveel Van Jou’ ter sprake en hadden uitsluitend lof over de revue. Musical Vibes | Broadway of Antwerp.

Ook het VRT-journaal en ATV kwamen langs om een reportage te maken. U kan de reportages hier bekijken: ATV | VRT.

Alle informatie over de Winterrevue vindt u op www.winterrevue.be.

Het Nieuwsblad: “Tussen al die grapjurken en entertainers beweegt popzanger Udo zich nog wat onwennig, maar hij zingt wel de sterren van de hemel.”

Musical Vibes: “Udo Mechels heeft al tonnen ervaring als zanger, maar het revuegenre was ook voor hem tot voor kort onbekend terrein. Hij voelt zich echter duidelijk als een vis in het water. Ook brengt hij zijn nieuwe single, zichzelf begeleidend aan de piano en ondersteund door een prachtige moderne choreografie. Het is een van de mooiste momenten van de avond.”

Broadway of Antwerp: “Zo wisselden de muzikale intermezzo’s zich af, van rap naar Duitse schlager, naar adembenemende nummers zoals ‘Mag Ik Dan Bij Jou’ (Patrick en Ann) en ‘Zielsveel Van Jou’ (Udo), waarbij de revue vocaal tot een hoog niveau getild werd.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s