Was uw glazen!

Le nouveau single est arrivé! Nu ja, bijna toch. Le nouveau single est presque arrivé! Zo’n zes maanden geleden gecomponeerd aan m’n babyvleugel en na een mooi rijpingsproces bijna klaar om gedegusteerd te worden. Koel geserveerd en warm aanbevolen. Comme un Beaujolais quoi…

Het lied dat oorspronkelijk startte als een ballade waarin heel wat weemoed zat, evenals het gemis van een overleden vader en een smachtende verzuchting naar vroegere tijden, is nu uitgegroeid tot een uptempo verhaal over een scharnierpunt in het leven van velen. Herkenbaar. Terugblikkend op wat was en vooruitkijkend naar het mysterie van het onbekende dat ons opwacht.

En vooraleer u me verwijt geen mensentaal te spreken: het komt erop neer dat mijn vadsig geestesrupsje zich ontpopte tot een flitsende Koninginnenpage, stevig fladderend in een orkestratie zoals ik er nog geen gehoord heb in de wereld van de popmuziek.

Waanzinnig straffe -en vooral juiste- muzikanten en bewerkers bij elkaar zoeken, dat was de missie van de producer. En hij is daar Summa Cum Laude in geslaagd. Meer info over wie aan deze productie heeft meegewerkt volgt weldra in een officieel persbericht. En ondanks het feit dat de definitieve versie nog niet klaar is vind ik mijn eerstvolgend muzikaal kind thuishoren op het schavot waar ook Voorbij staat te blinken.

Bloed, zweet en tranen en voldoende rijpingstijd; dat is het geheim achter deze goede song. Ik dank alvast mijn team, management en platenfirma voor het vertrouwen. Mijn twee maal twintig jaar jonge knokels jeuken al rond de steel van de hardhouten hamer, klaar om een scherpe beitel onder het deksel van deze verse wijnton te spiesen!

Was uw glazen, want ik kan niet wachten om ze vol te doen…

Santé!

digitale handtekening UDO

 

 

 

 

PS Voor de connaisseurs nogmaals Voorbij.

Save

Save

Een gedachte over “Was uw glazen!

  1. Gooi maar binnen ! Et plus vite que ça svp mon cher UDO !
    Mijn glas staat klaar om deze ” Grand Cru ” te proeven ! 😉 🙂 🙂
    Bonne Chance
    Mo-nikske

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s