Fanavond op latere datum

selinaBeste vrienden,

Zoals jullie weten ben ik niet de artiest die het ene commerciële fanevent na het andere in elkaar bokst. Less is more, of zoals onze noorderburen zouden zeggen: “doe maar gewoon”.

Ik wil al geruime tijd nog eens een gezellig samenzijn organiseren met de mensen die me al zo lang volgen en steunen. En 10 jaar carrière leent zich daar al eens toe, nietwaar? Liefst niets al te bombastisch, maar gewoon een intiem diner, gezellige babbels bij een goed glas, een uniek concert op een al even unieke locatie.

Bij dat laatste wringt echter het schoentje… De plekken die ik voor ogen had blijken bijzonder duur te zijn. Gezien het bescheiden karakter van het event zou dat de prijs voor ieder van jullie flink de hoogte injagen (echt héééél flink) en dat kan niet de bedoeling zijn.

Ik wil de toegankelijkheid niet in het gedrang brengen en ook mensen die het wat minder breed hebben de kans geven om erbij te kunnen zijn.

Ondertussen tikt de klok en komt de vooropgestelde datum vervaarlijk dicht bij, waardoor we het risico lopen dat velen onder jullie reeds iets in de agenda hebben staan. Daarom wil ik graag het event uitstellen naar begin volgend jaar. Oktober, november, december en de eerste helft van januari zitten qua planning reeds nokvol, dus dat is helaas geen optie. Het geeft m’n management meteen ook wat ruimte om iets moois en onvergetelijks te organiseren.

Laat het duidelijk zijn: uitstel is geen afstel. Ik weet dat ik op jullie begrip kan rekenen en wil jullie graag vragen om me al-sje-blief (!) te overladen met goede ideeën en de betere tips voor originele locaties. Dat kan op het emailadres van Sandra Damoiseaux, die het event coördineert: sandra.damoiseaux@live-entertainment.be.

Gulle groet en geniet van deze prachtige zondag!
digitale handtekening UDO

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

5 gedachten over “Fanavond op latere datum

 1. Lieve Udo,
  Dankjewel voor je bericht. Wij wachten geduldig af hoor . Inderdaad .. in september was voor ons al moeilijk en we zijn stiekem een beetje blij dat het op een latere datum zal doorgaan. 😉 Het is zeker weten heel moeilijk om een geschikte locatie te vinden. Wij proberen mee te denken …. Alvast heel veel succes met je projecten de komende maanden en toi toi toi met de planning van het fanevenement.
  Dikke bezen xxx
  Christine en haar zeebonk

 2. Normaal dat je werk voorrang krijgt natuurlijk, niemand zal je dat kwalijk nemen.
  Ik (wij) vind het al super dat de ” Fandag ” wel zal doorgaan,

  Jij heb in die 10 jaar een mooie carrière uitgebouwd en dat gaan wij met veel plezier vieren.
  Als Fan van het prille begin wil ik dat voor geen geld missen.

  Ik heb nog altijd de beste herinneringen aan de vorige Fan dagen die ik heb bijgewoond en wacht dus ongeduldig af naar de volgende editie. (zolang het maar niet op 1april is) Grapjeeeeuuu !

  Het is vooral fijn dat jij en je management er voor te vinden zijn om zo’n event te organiseren.

  Dikke knuf van de zotte Oma en tot binnenkort

  Mo-nikske

 3. Hey Udo,

  Bedankt voor je blog! Fijn dat we nu wat meer weten, en goed dat je het voor iedereen betaalbaar wil houden 🙂
  Succes nog met de organisatie, en tot snel!

  Petra

 4. bedankt om ons een beetje wijzer te maken wij (Arno en ikke) kijken er erg naar uit om er weer bij te zijn nog veel succes met alles wat je nog van plan bent en mss tot gauw want het is alweer véél te lang geleden groetjes en dikke knuffels Arno en Myriam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s