Belletje trek…

Vrienden der muziek,

Daar waar ik de voorbije 10 jaren af en toe eens aanbelde bij een bevriend muzikant (soms bezondigde ik me ook aan belletje trek bij diens buren, waarvoor mijn oprechte excuses), trek (let op de woordspeling) ik vanaf deze zomer veel tijd uit voor de mooiste ambacht die er bestaat: het liedjes schrijven.

Net als in de voorbije maanden zal ik ook in september en oktober geregeld als zanger een podium beklimmen, maar de lokroep van de studio’s in binnen- en buitenland blijft groot. Nog even blijven gaan en zoveel mogelijk schrijven is de boodschap, want november, december en januari worden helemaal ingepalmd door de gloednieuwe Winterrevue van Stany Crets.

Welja... af en toe kom ik nog eens buiten om een babbeltje te slaan met de Dana Winners en Milows van deze fijne muziekwereld ;-)

Welja… af en toe kom ik nog eens buiten om een babbeltje te slaan met de Dana Winners en Milows van deze wereld 😉

Tickets voor de revue kan je trouwens bestellen op www.winterrevue.be. Het zal voorwaar de moeite zijn!

Heel graag tot snel ergens te lande en wie me echt echt écht mist, kan af en toe een foto van m’n avonturen meepikken op Instagram 😉

A bientôt chers amis,

digitale handtekening UDO

Save

Save

Save

Save

Save

Save

8 gedachten over “Belletje trek…

 1. Hey Udo ,

  Da’s heel fijn voor u natuurlijk al dat schrijven en je hebt groot gelijk om te doen wat je graag doe maar het is wel wat frustrerend en minder tof voor ons (de fan’s)
  Ok voor de revue, onze tickets zijn al lang besteld maar wij hebben je nu toch al veel moeten missen en verlangen toch naar een (of meer) mooi live optreden met alles der op en der aan, muzikanten, backings etc ….
  A quand le prochain spectacle ? ? ? ?

  Bisous Mo-nikske

   • Je moet vooral doen wat je het liefste doet, en genieten van wat je doet. En dat doe je. Doe zo voort :-).

 2. Hey Udo

  Klopt het dan dat er dit jaar geen kerstconcerten gepland zijn? Beetje jammer want ik ga nu al 3 jaar op rij naar eentje en vind het zo leuk. Maar veel succes met wat je doet en tot later !

  Groetjes
  Mieke

  • Hallo Mieke,

   Dat klopt inderdaad. Ik heb jaaaren kerstshows gedaan en het is tijd voor wat anders. Voor het tweede jaar op rij speel ik 25 voorstellingen in de Winterrevue, een onnavolgbare show onder leiding van Stany Crets. Ik verwelkom je daar heel graag! Tickets en info op http://www.winterrevue.be.

   Tot dan?

   Liefs, Udo x

 3. hey Udo , ik sluit me een beetje aan … tof te lezen dat je bezig bent met dingen die je héél graag doet en dat het goed met je gaat . Mis ook een beetje de live concerten en is eigenlijk al veel te lang geleden dat ik je eens gehoord en gezien heb… Kaartjes liggen klaar voor de winterrevue dus dat is al sowieso iets voor uit te kijken !!! En we lezen wel wat nadien nog van jou voorbij komt en waar we dan kunnen bij zijn … Veel succes alvast met het schrijven en de revues … Tot dan … groetjes Carla

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s