‘Wat Als Je God Zag’, Udo’s nieuwe single, recht uit het hart

Udo pakt deze week uit met een straf nieuw Nederlandstalig lied, met de opvallende titel ‘Wat Als Je God Zag’. De song is verkrijgbaar via iTunes en Google Play en beluisterbaar via Spotify, Apple Music en Deezer.

Udo schreef het nummer dit jaar op zijn verjaardag, samen met singer-songwriter Eva-Jane Smeenk en producer Filip Martens.

Tijdens het eten van Udo’s verjaardagstaart werd er over het leven gepraat. Over Filip zijn echtgenote die de strijd tegen kanker verloor. Dat gesprek is de hele dag blijven nazinderen en de drie schreven een lied over het gemis van een dierbare. Recht uit het hart.

“Gemis kan zodanig de bovenhand nemen in je leven, dat een weldenkend mens zich uit pure wanhoop zelfs tot een niet-wetenschappelijk en onverklaarbaar iets als een god zou durven wenden. Ik draag de song dan ook graag op aan mijn co-writer Filip.” – Udo

De productie van het lied werd verzorgd door Bert Gielen. Er werd beroep gedaan op een symfonisch orkest en ook het Night Of The Proms-koor Fine Fleur werkte mee.

Op 17/11 verschijnt de videoclip. Daarvoor trok Udo onlangs naar het romantische Parijs. Hier kan je het lied beluisteren en/of aankopen.

Een gedachte over “‘Wat Als Je God Zag’, Udo’s nieuwe single, recht uit het hart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s