K.O.

a2338968-8bdf-43ba-a2dd-eb4f8f4584cf

Vrienden der muziek,

Begin dit jaar moest ik noodgedwongen drie weken alle studio- en schrijfsessies cancelen, doordat ik tinnitus (een blijvende pieptoon) opliep tijdens een lange signeersessie na een optreden in Berlare. En ook de voorbije week zorgde een mix van neus-keel-oor-ontsteking met een hardnekkige verkoudheid ervoor dat ik belangrijke studio sessies moest afzeggen. Een streep door de rekening.

Helaas blijken Medrol en rust ook nu niet opgewassen tegen koorts en ziektekiemen, met een erg pijnlijke en gezwollen keel tot gevolg. Voor een powerzanger als ik een kleine ramp, remember de finale van Eurosong een vijftal jaren geleden… aargh!

Het goede nieuws is dat ik, net als gisterenavond in CC De Kern in Wilrijk, ook vanavond achter m’n piano sta in het theaterstuk La Musica II. Duivel-doet-al David Cantens neemt in CC de Wiek in Zele een aantal krachtige zang passages van me over, waarvoor dank.

Nog beter nieuws is dat ik na de voorstelling iets kan blijven drinken (thee weliswaar) omdat ik jammer genoeg verstek moet laten gaan voor een (privΓ©) optreden in Antwerpen, later op de avond.

Ook repetities en optredens van begin volgende week heb ik noodgedwongen afgezegd. Zo word ik voor een publiek gastoptreden in De Nekker in Mechelen vermoedelijk vervangen. Zeer veel plezier alvast voor wie tickets voor het event heeft geboekt.

Bedankt voor jullie begrip en heel graag tot snel!

digitale handtekening UDO

17 gedachten over “K.O.

 1. Knap hoe David Cantens de zang gisteren over nam! Hierdoor kreeg het stuk een heel andere dynamiek dan in het Fakkeltheater. Al misten we uw zang wel, toch alle begrip voor de situaties en petje af voor de creatieve oplossing!

  Veel beterschap!!!

 2. Heel snel beter worden Udo,verzorg je maar goed. Maar we gaan je dinsdag wel erg missen. Dikke knuffel.πŸ˜‰

 3. Dag Udo,
  Zorg goed voor jezelf man !
  Als ik je een goede raad mag geven, pas AUB op met medicatie die cortisone bevat.
  Welke ontsteking ook aanpakken kan tijd vragen, en een vlug vlug oplossing bestaat niet op lange termijn, ttz de klachten keren terug.
  Vraag zou kunnen zijn of je jouw amandelen nog hebt ? Deze zijn op oudere / volwassen leeftijd vaak oorzaak van abnormale klachten. Een beetje te vergelijken met een over het hoofd geziene wijsheidstand.
  Spoedig weer beter !
  Philippe

 4. Toeme toch ! Brute pech heb jij altijd met die verkoudheden, keelontstekingen etc… om nog maar te zwijgen over tinnitus dat is mssn nog wel erger voor een artiest !

  Prend le temps de bien te soigner et te reposer mon cher UDO !

  Mo-nikske

 5. Vlugge beterschap gewenst en neem maar de nodige rust … verzorg je goed , groetjes Carla & Werner XXX

 6. Tegenslag Udo…..kan gebeuren !
  Maar alles komt weer in orde , verzorg je héél goed,
  Tot binnenkort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s