Udo schrijft single finaliste America’s Got Talent

De voorbije jaren schreef Udo geregeld liedjes voor andere artiesten in binnen- en buitenland. Een song die in het oog springt is de nieuwe single Believe van Laura Bretan. De 16-jarige Roemeens-Amerikaanse sopraanzangeres uit Chicago zal het duet  in meerdere talen uitbrengen.

Het jonge zangtalent schitterde 3 jaar geleden als 13-jarige finaliste in America’s Got Talent. Ze kreeg de ‘golden buzzer’ in het programma en won ook Romania’s Got Talent.

Bretan start met haar Europese promo tournee langsheen prestigieuze zalen en festivals. Zo voert de jonge sopraan promotie voor haar single in Zwitserland, Duitsland, Italië, Roemenië en Frankrijk.

8 gedachten over “Udo schrijft single finaliste America’s Got Talent

      • Maar wat belangrijk is: je raakt mensen met je muziek. Vijf jaar geleden overleed mijn geliefde partner. Ik vroeg aan de begrafenisondernemer om het lied “Ik mis je zo” te spelen, maar absoluut uw versie. Je brengt dit lied met zoveel gevoel en passie. Ongelooflijk. Dit geldt natuurlijk ook voor uw andere songs. Ik krijg steeds kippenvel wanneer ik uw prachtige liedjes hoor. Bedankt Udo.

  1. Undo, top man! Laura is even ongelooflijk talent.
    Wanneer horen we nog wat van jou? Doe mee aan liefde voor muziek of neem een duet op samen met Laura. Dat zou pas geweldig zijn, zo kan ze ook hier bekend worden.

    • Dag Johnny, een duet met Laura zie ik niet zitten omdat dit niet het genre is dat ik wil doen als uitvoerend artiest. Bovendien zou ik haar aanraden om met jongere duetpartners te werken. Als schrijver schrijf ik dergelijke muziek zeer zeker, maar dat is een andere wereld. Vele groeten en dank voor je reactie Johnny. Hou de website in het oog in 2020, dan hoor je nog wat van me 😉 Muzikale groeten, Udo X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s