| Live on tape (LOT)

UDO
LIVE ON TAPE

Speelperiode * doorlopend
Voorwaarden * zie uw boekingskantoor

Dat Udo een rasartiest en een gevoelsmens is, is al langer geweten. De kracht en emotie die hij in zijn repertoire legt zijn typerend voor deze meertalige zanger, die Nederlandstalige en Engelstalige songs combineert.

Als finalist van Eurosong 2014, werd hij door gans Vlaanderen fel bejubeld, nadat hij onder meer jurylid Bart Peeters liet wenen met zijn versie van Céline Dions wereldhit ‘Ne Partez Pas Sans Moi’. De winnaar van talentenjacht “X-Factor” (2005) en VRT-show “Zo is er maar één” (2007) is uitgegroeid tot een vaste waarde in het Vlaamse muzieklandschap. Udo bewijst keer op keer meerdere genres aan te kunnen en slaagt er telkens in mensen diep te ontroeren.

Kippenvel en ambiance zijn z’n handelsmerk. Udo maakt van uw feest dan ook een exclusief gebeuren dat bij u en uw gasten nog lang zal nazinderen!

Opname VRT: Udo’s auditie die Bart Peeters niet onberoerd liet tijdens de preselecties van Eurosong. De auditie was zo populair dat ze op 1 dag meer dan 60.000 keer bekeken werd op Youtube.

Een LIVE ON TAPE optreden van UDO boeken kan bij elk erkend boekingskantoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s